Badesett med solbeskyttelse - Tiedyet turkis/marine med "hai-surf" motiv Vis større

Badesett med solbeskyttelse - Tiedyet turkis/marine med "hai-surf" motiv

Ny

Badesett i 2 deler, med solbeskyttelse UPF50+.

Hoveddelen av top og truse er i nydelig turkis farge av "tiedye" teknikk. Tiedye ligner på batikk, men litt mer avansert og komplisert og tar vanligvis litt lengre tid enn batikk i prosessen. Som batikk, danner det også fine og pene mønster på tiedye plagg. Hvert eneste plagg har sitt unike mønster og det finnes ikke to som er helt like. Topp-delen har et stort og morsomt motiv foran, med hai på surfebrett og skrift "surf's up!" Stoffet er mykt og behagelig og tørker lett. Det gir meget god solbeskyttelse mot alle typer UV-stråling.

UPF står for ultrafiolett beskyttelsesfaktor og måler graden av solbeskyttelse på tekstiler. Skalaen går fra 2-50+, hvor UPF20 betyr at 1/20 av de ultrafiolette strålene slipper gjennom tekstilene. UPF50+ gir over 98% beskyttelse mot UV-stråler. Den hjelper mot unødvendig bruk av for mye solkrem, og lar barna leke trygt i solen, på stranda og i vannet. Badedrakten tåler fint klorvann eller sjøvann. Skylles i ferskvann etter bruk og henges opp til tørk.

NB! Tøyet er ikke vaskebehandlet, og har derfor øvrig farge som må vaskes bort før førstegangs bruk! Håndvask i lukent vann, skyll godt. Ikke vask dem sammen med andre klær! 

Materiale: 80% Polyamide, 20% Elasthan

Nettovekt: 150 - 180g

Størrelse: 6A (5-6 år)

                8A (7-8 år)

               10A (9-10 år)

11 stk. på lager

180,00 kr

  • 5 - 6 år
  • 7 - 8 år
  • 9 - 10 år

18 andre produkter i samme kategori: