Avvenningstruse (4 lags) - 2 stk. PK - Blå

kr 130,00
Inklusive MVA

Avvenningstruser laget av 4 lags stoff. 2 stk sett.

Blå truser med politibil og brannbil motiv.

Størrelse velges stort sett ifølge kroppsvekt.

Størrelser
Antall

Avvenningstruse heter også "treningstruse" eller "overgangstruse". Den er en overgangs-løsning mellom bleie og vanlig truse. Den hjelper barnet til å venne seg til truser og slutte med bleier. 

Avvenningstruse er laget av 3 eller 4 lag med stoff. Innerste og ytterste lag er hovedsakelig i bomull (80% bomull, 20% polyester), mens det mellomste laget er i vanntett stoff. Den er myk og behagelig og kan brukes akkurat som en vanlig truse. Den har en god evne til å absorbere vann, og samtidig hindre andre klær i å bli våte når det skjer en "ulykke". Barnet kjenner seg våt når det tisser i trusa og lærer derfor å gå på do. Den er lett å ha på og av, og barn kan lett skifte truse selv. 

Materialet er slitesterkt og lettstelt, tåler hyppig maskinvask, men vasketemperatur bør ikke overstige 40 C. 

Design er fra Japan, og varene er opprinnelig laget til det Japanske marked.

Vi ber merke til:

- Avvenningstruse kan ikke garantere 100% uten lekkasje! Når et barn tisser mye i trusa og gjøre den veldig våt, kan væske trekke gjennom og andre bukse også bli våt likevel. Situasjon er mye bedre når barn bruker en avvenningstruse enn kun vanlig truse. Husk at avvenningstruse ikke er en bleie!

- Avvenningstruse bør ikke ligger i vann eller være våt i lang tid, da dette kan føre til farge-toning.

- Avvenningstruse bør ikke vaskes over 40 °C. Den tåler maskinvask, men bør unngå tørketrommel. Den skal vaskes med tøy i lignende farge. Feil vask kan føre til farge-toning.

- Når du henger avvenningstruse til å tørke, er det lurt å vrenge den når utside er tørr, for innside kan være våt i lengre tid enn vanlig tøy pga. vann-tett stoff i mellomlag.

UBTR-2-PoticeFire-80
9 Produkter

Du liker kanskje også