Betingelser

Om varer

Varene vi har er fra overskudds produksjon direkte fra fabrikkene i Kina. Kun nye varer selger vi.Det kan hende at noen klær mangler merkelapper, enten påsydd merker som viser bl.a. varemerket, størrelse og vaskeinstruksjon, eller papir lapper som henger med tøyet. Et samme parti av varene vi får inn, kan det hende at noen av dem har merkelapper og noen mangler. Kvalitet på selv tøy er akkurat det samme! Det er vanskelig å angi slik informasjon i varebeskrivelsen, for det er umulig å sjekke hvert enkelt plagg så nøye. Hvis dette er viktig for deg (for eksempel, hvis du vil bruke tøy som gave og vil gjerne at det har med seg alle merkelapper), si i fra og jeg skal sjekke og bekrefte før du betaler.

Bildene vi har er tatt direkte av varene, og du får hva du ser. Farge kan være litt forskjellig på bilde pga. lys. Hvis du lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt.

Om bestilling og betaling

Vi sender varer kun etter forskuddsbetaling. Handelen er ikke fullført før du har betalt for varene! Vi tilbyr 2 betalings måter: Bankoverføring og Paypal.

Når du velger Bankoverføring som betalings måte, vil din bestilling holdes på vente og du må sørge selv til å betale inn til vår bankkonto. Varene med begrenset antall blir reservert til deg. Du kan oppgi ordrenr. eller ditt navn som ref. når du betaler via banken eller nettbanken. Vi sender varene etter betaling er mottatt. Bestillingene som ikke er betalt vil bli slettet fra vårt system etter en ukes tid, da er alle varene i bestillingen tilgjengelig til andre kunder.

Hvis du velger Paypal som betalings måte, blir du sende automatisk til Paypal system med vår Paypal-konto som mottaker. Din betaling vil bli registrert og informeret oss automatisk, da er din bestilling fullført og vi sender varene så sort som mulig.

Hvis du har registrert en kundekonto hos oss, kan du logge inn og sjekke status av din ordre.Som gjest, kan du likevel sende og fullføre bestilling, men du kan da ikke sjekke bestillings historikk.

Om pris

"Godt trenger ikke å være dyrt" er vårt konsept. Vi tilbyr så rimelig som vi bare kan! Salgspris er bestemt kun av kostpris og frakt kostnader fra Kina. Det vil si at hvis vi gjør en kjempekupp der får du en kjempekupp her. Du må derfor ikke bedømme kvalitet etter pris!